Meniu
Jūsų krepšelis

Lukštentos kanapių sėklos, 500 g.

Lukštentos kanapių sėklos, 500 g.
Lukštentos kanapių sėklos, 500 g.

Lukštentos kanapių sėklos 500 g. pakuotėje yra puiki dovana kiekvienam, kuriuo norite pasirūpinti. Ar jaunam, ar senoliui - baltymai viena iš statomųjų organizmo medžiagų. Tobulas omega-3 ir omega-6 rūgščių balansas, gausa vitamino E, magnio, kalio, fosforo, geležies, cinko, B grupės vitaminų – būdas padėti sau jaustis žvalesniam, energingesniam, geresnės nuotaikos ir plačiai šypsotis.

11.00€
Be PVM: 9.09€
  • Atsargos: Sandėlyje

Ar žiema, ar pavasaris? Ieškote būdo, kaip ištisus metus užtikrinti tinkamą organizmo vitaminų ir mikroelementų balansą visai šeimai? Tuomet mažos, geltonai žalios spalvos lukštentų kanapių sėklos gali pasitarnauti kaip vienas iš veiksmingiausių sveikatos puoselėtojų.

Ko žmogui labiausiai reikia? Gamta žino geriausiai ir tuo pasirūpino už mus. Kanapės sėkla maža, o nauda žmogui – aukso vertės. Kiekvienoje sėkloje gausu omega-3 ir omega-6 rūgščių, sveikai nervų sistemai ir ramiam miegui reikalingų B grupės vitaminų. Taip pat magnis, fosforas, geležis, cinkas, vitaminas E, kalis – visi šie vitaminai lukštentose kanapių sėklose, nugludintose laukų saulės, užaugintose suvalkijosaliejus.lt ūkyje.

Klausiate, kur naudojamos lukštentų kanapių sėklos? Visur, kur tik leidžia Jūsų vaizduotė ir kulinariniai sugebėjimai. Tiesiog turėkite jų visada ant stalo ir berkite į kiekvieną patiekalą. Pusryčiams – blynai? Šast, žiupsnelis kanapių sėklų į tešlą. Salotos pietums? Lengva ranka imkite saują sėklų ir nuspalvinkite jas saulėtomis spalvomis.

Kokie ledai be lukštentų kanapių sėklų? Kepiniai, padažai, užkandžiai, žalieji kokteiliai, desertai – išlaisvinkite savo vaizduotę. Mes esame tikri, kad patiekalai paskaninti kanapių sėklomis, taps Jūsų šeimos favoritais. Atsipalaiduokite ir iš širdies mėgaukitės skaniu ir turtingu maistu!

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Ši svetainė naudoja slapukus, kad suteiktų geriausią naršymo patirtį.