60g. pakuotės kanapinė druska tikrai
puikus pasirinkimas tiems, kas jau išbandė ir įsitikino šio prieskonio nauda
virtuvėje! Jūs jau žinote, koks malonus kvapas pasklinda vos atidarius pakuotę.
Jūs jau žinote, koks švelnus jos sūrumas ir kaip puikiai jis dera įvairiuose
receptuose su silke, lašiša, avokadu, košėmis, salotomis, virtomis bulvėmis.
Kaip puikiai tinka mėsos ar žuvies marinavimui. Kanapinė druska, pagaminta iš
sveikai užaugintų kanapių sėklų, tiesiai į Tavo namus!
- Atsargos: Sandėlyje
Kanapinė druska yra įtraukta į kulinarinį paveldą ir tikrai ne veltui. Jos receptas atkeliavęs iš žemaičių krašto ir Lietuvoje žinomas bei naudojamas jau šimtmečius. Tai puikus prieskonis, kur vos atidarius pakuotę, pasklinda lengvas skrudintų kanapių sėklų kvapas. Jos skonis švelniai sūrus ir žavintis kiekvieną, kuris jos paragauja.
Kanapinė druska yra pagaminta iš mūsų ūkyje sveikai užaugintų kanapių sėklų. Joje išlaikytos beveik visos gerosios savybės, būdingos šioms sėkloms, ypatingai omega-3 ir omega-6 rūgščių. Taip pat jose gausu vitamino E, magnio, kalio, fosforo, geležies, cinko bei B grupės vitaminų.
Jeigu vis dar svarstote kaip į virtuvę pakliuvusi kanapinė druska gali Jums pasitarnauti, rekomenduojame ją išbandyti su karštomis bulvėmis, pabarstyti ant sumuštinių. Vaišinant svečius, pabarstytais šiuo prieskoniu, tikrai sulauksite pagyrų! Taip pat kanapinė druska puikiai dera su silke, lašiša, avokadu, salotose, košėse, sriubose, marinuojant mėsą ar žuvį. Jeigu niekada nesate bandę, vienas seniausių būdų ja skanauti – ant juodos duonos užtepti sviestą ir pabarstyti kanapių prieskoniu.
Iš tiesų, kanapinė druska tinka visur, kur tik jaučiate, jog norisi švelnaus sūrumo! Ją naudojant vietoje įprastos druskos, natrio suvartosite tikrai ženkliai mažiau. Skanaukite kiek tik geidžia Jūsų širdis!