
Sudedamosios dalys: 100 % džiovinti levandų žiedai (gali būti ir lapelių).
Kilmės šalis: Lietuva
Raminantį, atpalaiduojantį poveikį turinti levandų arbata yra švelnaus, lengvai salstelėjusio kvapo ir skonio.
Skirk laiko sau prie puodelio arbatos! Jos išgėrus nurimsta mintys, sumažėja nuovargio jausmas. O vakare išgėrus ir miegas tampa geresnis!
- Atsargos: Išparduota
100% natūrali levandų arbata iš Lietuvos laukų yra švelnaus, lengvai saldaus kvapo ir skonio. Ja mėgautis gali kiekvienas – tiek suaugęs, tiek vaikas!
Net jeigu dar neragavote levandų arbatos, ją pamėgti tikrai nesunku! Ypatingai, kai ji turi tiek daug gerų savybių nervinei sistemai bei žarnynui:
- Turi raminantį poveikį;
- Padeda atsipalaiduoti ir mažina nuovargio jausmą;
- Mažina galvos skausmą;
- Gerina miego kokybę;
- Padeda kontroliuoti žarnyno ir skrandžio negalavimus;
- Atpalaiduoja spazmus;
- Padeda „apsiginti“ organizmui nuo bakterijų ir virusų.
Kaip paruošti skanią levandų arbatą?
- Vienam puodeliui reikės 1/3 arbatinio šaukštelio levandų arbatos;
- užpilti 95 laipsnių vandeniu;
- uždengti ir palaikyti 3-5 min. (pagal skonį, bei stiprumą). Tokiu būdu spės atsiskleisti visos gerosios arbatos savybės bei jos malonus aromatas.
- Paįvairinimui galima įmaišyti kanapių ar mėtos lapelį.
Levandų žiedeliai puikiai tinka gardinti stalo vandenį ar naminį limonadą.
Skanios arbatos!
Levandų arbatos laikymo sąlygos
Rekomenduojama laikyti tamsioje, vėsioje, nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje.
Kilmės šalis: Lietuva