Meniu
Jūsų krepšelis

Aguonų sėklų aliejus, 250 ml.

Aguonų sėklų aliejus, 250 ml.
Nauja
Aguonų sėklų aliejus, 250 ml.

Šalto spaudimo, nerafinuotas aguonų sėklų aliejus 250 ml. tamsiame stiklo buteliuke.

Tai aliejus, kuris praturtintas gausa naudingų mūsų organizmui medžiagų: vitaminais E, B1, B2, B6, folio rūgštimi, baltymais, geležini, cinku, kalciu, natriu, fosforo, angliavandeniais.

Naudokite jį gardinti salotas, košes, padažus, pagardus, duonos, daržovių patiekalus. Jis turi švelnų, neutralų aguonų skonį, todėl itin mėgstamas tų, kam nepatinka ryškių skonių aliejai.

19.00€
Be PVM: 15.70€
  • Atsargos: Sandėlyje

Aguonų sėklų aliejaus nauda mūsų organizmui:

  • Padeda sumažinti kosulį (ypač įsisenėjusį);
  • Padeda malšinti dantų skausmą bei migreninį galvos skausmą;
  • Padeda reguliuoti kraujospūdį;
  • Padeda atsipalaiduoti, ypač naudojant masažo metu;
  • Padeda gerinti miego kokybę;
  • Suteikia daugiau energijos;
  • Užkerta kelią opų atsiradimui;
  • Neleidžia susidaryti kraujo krešuliams;
  • Padeda naikinti karpas;
  • Stabdo viduriavimą;
  • Mažina akių ligų problemas;
  • Padeda stiprinti kaulus ir dantis;
  • Padeda daugintis baltiesiems kraujo kūneliams;
  • Prevencinė priemonė prieš cukrinį diabetą;
  • Ir kt.

Aguonų sėklų aliejaus laikymo sąlygos

Aguonų aliejų rekomenduojama laikyti šaldytuve, taip jis ilgiau išlaikys naudingąsias medžiagas, esančias jame.

Aguonų sėklų aliejaus galiojimo terminas

Mūsų spaustą aliejų rekomenduojama sunaudoti per 8 mėnesius nuo išspaudimo dienos.

Aguonų sėklų aliejaus vartojimas 

Jeigu vartojate gryną aguonų aliejų organizmo stiprinimui, rekomenduojama tai daryti rytais tuščiu skrandžiu, 10-15 min prieš pusryčius. Jį užgerti stikline drungno (apyvėsio) vandens.

Rekomenduojama paros norma: 1-2 arbatiniai šaukšteliai

PASTABA: informacija apie aguonų sėklų aliejų yra grynai  informacinio bei rekomendacinio pobūdžio. Prieš vartojimą gryno aliejaus, rekomenduojama pasikonsultuoti su savo šeimos gydytoju, atsižvelgiant į Jūsų ligas, galimas alergines reakcijas ir netoleravimą.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Ši svetainė naudoja slapukus, kad suteiktų geriausią naršymo patirtį.