Šalto
spaudimo, nerafinuotas juodgrūdės aliejus (juodojo kmyno aliejus) 100ml.
tamsiame stiklo buteliuke.
Šis
aliejus spaudžiamas mūsų ūkyje pagal naujausią technologiją, taip išsaugant
visas gerąsias aliejaus savybes. Jis tinkamas vartoti ir virtuvėje, ir
stiprinant organizmo būklę, ir netgi tarnauja kosmetikoje pažeistai odai
prižiūrėti.
- Atsargos: Sandėlyje
Juodgrūdės aliejus ir jo nauda organizmui:
- Padeda sureguliuoti skrandžio rūgštingumą;
- Subalansuoti virškinimo procesus;
- Padeda gydant skrandžio bei dvylikapirštės žarnos opą;
- Stiprina kraujagyslių ir širdies veiklą;
- Stiprina imuninę sistemą;
- Juodgrūdės aliejus itin veiksminga priemonė gydant hemofiliją;
- Padeda atsistatyti organizmui po chemoterapijų;
- Malšina migrenos bei galvos skausmus;
- Ramina sąnarių, raumenų, ausų, dantenų skausmus;
- Kovoja su grybeliniais susirgimais;
- Skatina plaukų augimą;
- Kovoja su odos ligomis, tokiomis kaip psoriazė, dermatitas, aknė, spuogeliai, žaizdelės.
Juodgrūdės aliejaus laikymo sąlygos
Juodgrūdės aliejų rekomenduojama laikyti tamsioje, vėsioje, nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje.
Juodgrūdės aliejaus galiojimo terminas
Mūsų spaustą aliejų rekomenduojama sunaudoti:
- per 6 mėnesius laikant kambario temperatūroje;
- per 12 mėnesių laikant šaldytuve.
Juodgrūdės aliejaus vartojimas
Vartojant gryną juodgrūdės aliejų (juodojo kmyno aliejų), rekomenduojama tai daryti rytais tuščiu skrandžiu, 15 -20 min. prieš pusryčius. Jį užgerti stikline drungno (apyvėsio) vandens.
Rekomenduojamos paros normos:
- 1-3 metų vaikams – 0.3 arbatinio šaukštelio;
- 3-6 metų vaikams – 0.5 arbatinio šaukštelio;
- 6-12 metų vaikams – 1 arbatinis šaukštelis;
- Suaugusiems – 1.5 arbatiniošaukštelio.
NEREKOMENDUOJAMA vartoti nėštumo metu, vaikams iki 2 metų bei sergant diabetu, nes gali reaguoti su naudojamais vaistas.
PASTABA: informacija apie juodgrūdės sėklų aliejų yra grynai informacinio bei rekomendacinio pobūdžio. Prieš vartojimą gryno aliejaus, rekomenduojama pasikonsultuoti su savo šeimos gydytoju, atsižvelgiant į Jūsų ligas, galimas alergines reakcijas ir netoleravimą.