Kanapių arbata ir jos populiarumas auga kasdien. Jos aromatas, skonis, išvaizda abejingų nepalieka. Tačiau būna, kad vis nepavyksta pasigaminti skanios arbatos, ji gaunasi karti ir labai stipri. Čia pateiksiu keletą variantų, kaip skirtingais būdais pasigaminti skanią kanapių žiedynų arbatą.


Gamybai reikės:




Gaminame:

1. Mūsų puodelio dydis, kuriame gaminame, yra apie 280 ml.. Į tokį puodelį reikia dėti 1/3 arbatinio šaukštelio kanapių arbatos. NEPADAUGINTI lapelių! Tai pagrindinė priežastis kodėl nepavyksta pasidaryti skanios arbatos. Tada ji tampa stipri, užsideda „plėvelė“ ant viršaus.

2. Užpilame puodelį su žiedynų arbata karštu vandeniu (90-95 temperatūros).

3. Palaikome 4-5 min., kad “pritrauktų“. Galima uždengti, kad procesas vyktų greičiau.

4. GARDINIMAS! Jeigu norisi kažkokio įdomesnio arbatos skonio, rekomenduojame įsidėti šaukštelį medaus arba cinamono lazdelę. Puikiai dera su mėtos lapeliu, citrinos riekele ir netgi su pienu.

Kiekvieną dieną, galite atrasti vis naują arbatos skonį. Vos po kelių arbatos puodelių pajusite jos poveikį! Jausitės atsipalaidavę, ramesni, pagerės miego kokybė, aplankys geresnės mintys.:-)

PASTABA: Arbata iš kanapių žiedynų yra stipresnė nei gertume kanapių lapų arbatą. Iš 20 g. “Suvalkijos aliejus” arbatos galima pagaminti 40 puodelių. Tai tegul būna Jums orientyras. :)

Skanios arbatos!