Meniu
Jūsų krepšelis

Garstyčių aliejus, 250 ml.

Garstyčių aliejus, 250 ml.
Garstyčių aliejus, 250 ml.

Šalto spaudimo, nerafinuotas garstyčių aliejus 250ml. tamsiame stiklo buteliuke.

Vitaminų gausos ir šildomųjų savybių turintis garstyčių aliejus yra spaudžiamas iš mūsų pačių ūkyje auginamų garstyčių sėklų. Jeigu mėgsti aštrų skonį virtuvėje, tuomet tikrai puikiai priderinsi jį gaminant įvairiausius patiekalus: salotas, košes, azijietiškus patiekalus, marinuojant mėsą, žuvį, konservuojant ar vakuojant!

9.00€
Be PVM: 7.44€
  • Atsargos: Sandėlyje

Garstyčių aliejus ir jo nauda organizmui:

  • Gerina virškinimą;
  • Padeda pasišalinti iš organizmo šlakams, toksinams, bei druskoms;
  • Stabdo peršalimo ligų vystymąsi;
  • Lengvina atsikosėjimą;
  • Gydo grybelinius susirgimus;
  • Stabdo uždegiminius procesus organizme;
  • Padeda užgyti žaizdelėms;
  • Stabdo žilų plaukų atsiradimą;
  • Didina kraujo krešėjimą.

 

Garstyčių aliejaus laikymo sąlygos

Garstyčių aliejų rekomenduojama laikyti tamsioje, vėsioje, nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje.

Garstyčių aliejaus galiojimo terminas

Mūsų spaustą aliejų rekomenduojama sunaudoti:

  • per 2 mėnesius laikant kambario temperatūroje;
  • per 6 mėnesius laikant šaldytuve.

Garstyčių aliejaus vartojimas

Jeigu vartojate gryną garstyčių aliejų, rekomenduojama tai daryti rytais tuščiu skrandžiu, 15 min prieš pusryčius. Jį užgerti stikline drungno (apyvėsio) vandens.

Rekomenduojamos paros normos:

  • 1-3 metų vaikams – 0.25 arbatinio šaukštelio;
  • 3-6 metų vaikams – 0.5 arbatinio šaukštelio;
  • 6-12 metų vaikams – 0.75 arbatinio šaukštelio;
  • Suaugusiems – 1 arbatinis šaukštelis.

DĖMESIO! Garstyčių aliejus, dėl savo aštrumo gali sukelti paraudimą, lengvą perštėjimą, todėl geriausia šį aliejų naudoti maišant su kitu aliejumi.

PASTABA: informacija apie garstyčių sėklų aliejų yra grynai informacinio bei rekomendacinio pobūdžio. Prieš vartojimą gryno aliejaus, rekomenduojama pasikonsultuoti su savo šeimos gydytoju, atsižvelgiant į Jūsų ligas, galimas alergines reakcijas ir netoleravimą.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Ši svetainė naudoja slapukus, kad suteiktų geriausią naršymo patirtį.